Вівторок
23.04.2024
20:38


Форма входу

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Головна » 2012 » Грудень » 13 » «Знання мов – ключ до спілкування»
15:21
«Знання мов – ключ до спілкування»
Реформування системи освіти в нашій державі передбачає, що основною метою навчання має бути не «озброєння» учнів сумою знань, умінь і навичок з окремих предметів, а розвиток особистостей школярів, формування якостей, яких потребує нині життя.
Закономірним стає пошук удосконалення змісту навчального процесу, надання йому сучасного, європейського характеру.
На базі школи відбувся семінар – практикум вчителів англійської мови «Навчання лексики на початковому етапі – основа глибоких і якісних знань з іноземної мови».
На семінар прибули молоді вчителі з 15 шкіл району. Всіх привітно зустріли директор школи Валентина Давидівна Горблюк і вчитель англійської мови Наталія Миколаївна Горшкальова.
Роботу семінару – практикуму було розпочато засіданням круглого столу «Знання мов – ключ до спілкування». Розглядаючи тему засідання, вчителі зауважили, що вивчення і знання іноземних мов сьогодні, не можливе без інтерактивних технологій навчання. Адже вони є позитивними чинниками,які допомагають формувати світогляд наших вихованців, їх культурні цінності, уміння самостійно вчитися та критично мислити.
Відвідавши урок англійської мови в 4 класі та виховний захід – інсценізацію казки «Теремок» (вчитель Горшкальова Н.М.), учасники семінару підкреслили, що формування лексичних навичок і є одним з найважливіших і невід’ємних компонентів змісту іноземної мови, які сумлінно, системно й цілеспрямовано відпрацьовує Наталія Миколаївна зі своїми вихованцями.
Підсумовуючи роботу семінару-практикуму, заступник завідуючої районним методичним центром Катерина Миколаївна Костюк підкреслила, що засвоєння іншомовної лексики, яка передбачає як безперервне накопичення і розширення словникового запасу, так і оперування ним у різних видах мовленнєвої діяльності - говорінні, аудіюванні, читанні та письмі - процес тривалої і трудомісткої роботи кожного вчителя в організації ефективного навчання іноземної мови.

Переглядів: 567 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Пошук

Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Наше опитування
Оцініть сайт нашої школи
Всього відповідей: 13

Корисні сайти

МОНмолодьспорту

ЖОІППО


Новоград-Волинська районна державна адміністрація


Новоград-Волинська районна рада


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації


Навчальні заклади району




Брониківська ЗОШ І-ІІ ст. © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz